Floris Haselager
Floris HaselagerManaging Director
“If you can dream it, you can do it!”

Door aannames te vermijden en goed te luisteren naar onze klanten, komt de vraag achter de vraag naar voren. Met deze aanpak wordt de juiste strategie gekozen en help ik klanten bij het realiseren van hun doelen. Ik geloof in de kracht van ons multidisciplinaire team waar bewezen ervaring en nieuwe kennis elkaar versterken.

Valentijn Putker
Valentijn PutkerSenior Online Marketing Consultant
“Google only loves you when everyone else loves you first”

Als online marketing consultant ben ik dagelijks bezig met het analyseren en optimaliseren van mijn campagnes. Ik zoek naar nieuwe manieren om het maximale uit het beschikbare budget te halen en spot onbenutte kansen. Door nauw samen te werken met de adverteerder halen we het maximale uit elke campagne.

Lorenzo Moendir
Lorenzo MoendirOnline Marketing Consultant
“If you don’t know where you are going, every road will get you nowhere”

Als consultant heb ik een portfolio aan klanten waar ik campagnes voor opzet en manage op verschillende platformen. Dit betekent dat ik me dagelijks bezig houd met het optimaliseren van de campagnes om het maximale rendement uit de campagne te halen. Ik vind het een privilege om mee te denken met bedrijven uit uiteenlopende industrieën, dit resulteert in een breed scala aan kennis en ervaring.

Jeremy Broekman
Jeremy BroekmanOnline Marketing Consultant
“Just because you are special doesn’t mean you’re useful”

Om onze klanten op de best mogelijke manier te servicen, een duurzame relatie aan te gaan en de opgestelde doelen te bereiken zijn wij bij Conversive niet gespecialiseerd in één product. Door samen doelen vast te stellen en verschillende online kanalen in te zetten is het mogelijk om een totale strategie uit te werken waardoor kosten bespaard kunnen worden.

Jos Willemsen
Jos WillemsenOnline Marketing Consultant
“Let It Happen”

Op dagelijkse basis ben ik in contact met bedrijven en ondernemers om ervaringen uit te wisselen rondom online marketing. Door een luisterend oor te bieden en de juiste vragen te stellen zoeken we samen naar manieren om elkaar te versterken. Ik haal mijn energie uit het toekomstbestendiger maken van onze partners en zet me elke dag in om dat te bereiken.