Over Conversive

Conversive is dé specialist in resultaatgerichte online marketing. Conversie en impact zit in het DNA van het bedrijf. Campagnes worden ingericht op alle succesvolle online mediakanalen die relevant zijn voor het behalen van jouw doelstellingen. Door regelmatige analyses van de campagnes wordt er continu geoptimaliseerd zodat het maximale resultaat behaald kan worden.

Onze missie is om challengers naar een voorsprong te helpen. Met 10 jaar ervaring in wat online werkt, pakken we de échte uitdagingen aan. Opdrachtgevers met ambitie zijn aan het juiste adres. We staan je bij met media-inkoop, implementatie van state-of-the-art online marketingoplossingen en optimalisatie & beheer. Onze aanpak vertaalt zich in een geïntegreerde campagne, waarbij propositie, communicatie en media perfect in elkaar vallen. Bovendien krijg je bij ons de persoonlijke aandacht en uitleg die nodig is om de campagnes goed te begrijpen. Wij werken met energie en plezier aan groei!

Media-inkoop

Online kun je de hele wereld bereiken, maar hoe weet je waar je het meest effectief bent? Door een goede inrichting van de meetbare resultaten komen we hier snel genoeg achter. Wij verzorgen Display Advertising – via automated trading – , Retargeting campagnes, Social media advertising, Zoekmachine marketing en Classifieds (adverteren via marktplaatsen). Alle ingezette media wordt op een eenduidige en overzichtelijke manier gemeten en gerapporteerd tot aan gerealiseerde conversies. Zo weet je precies wat het exacte resultaat is. Een combinatie van media kanalen werkt vaak extra goed ter versterking van iedere campagne.  

Implementatie

Naast het feit dat je meer verkeer naar je website wenst, wil je waarschijnlijk ook dat je website bezoekers (meer) aankopen doen. Conversive heeft een groot aantal (technische) oplossingen die jou helpen maximaal rendement uit je online marketing te halen.  Conversie en impact zit in ons DNA. We zoeken de perfecte aansluiting van jouw website en type bezoekers en oplossingen die resulteren in maximaal resultaat.

Optimalisatie & beheer

De medewerkers bij Conversive zijn altijd gericht op maximaal resultaat en worden gedreven door data. Data is namelijk de basis als het gaat om een verantwoorde strategie binnen online marketing. Een medewerker van Conversive is gek van online marketing en neemt haar klanten werk uit handen. De verschillende online marketingoplossingen die Conversive aan haar klanten biedt kunnen zowel door de klant zelf als door Conversive worden beheerd. Conversive biedt hierin een structurele focus, waardoor de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk wordt vergroot. 

Over Conversive

Conversive is reeds tien jaar dé specialist in resultaatgerichte online marketing. Sinds 2018 maken wij deel uit van de Daisycon Bedrijvengroep, waarbinnen wij als zelfstandig bedrijf opereren. Conversive is gevestigd in Almere. Klik hier voor contact en een routebeschrijving.

Contact