E-mailmarketing 2018-06-12T15:12:29+01:00

Verhoog de conversie met goede e-mailmarketing!

Laat jou e-mailmarketing beheren door Conversive.

Of je nu een persoonlijke e-mail naar een kleine groep klanten wilt sturen, of dat je de gehele database in één keer wilt aanschrijven, een goede inrichting van e-mailmarketing is van groot belang. Het zorgt niet alleen voor meer naamsbekendheid en betere relaties met je klanten, maar e-mailmarketing behoort ook tot het rijtje meest succesvolle kanalen om meer omzet te genereren. E-mailmarketing is een relatief goedkoop kanaal met een hoge ROI. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de doelgroep gericht aangeschreven kan worden met een relevante boodschap. Ook ziet Conversive snel resultaat met real-time statistieken en kunnen zij makkelijk en snel verbeteringen aanbrengen.

Of het doel nu stimuleren van aankopen of herhaalaankopen, het verhogen van de loyaliteit, matchen met het website gedrag, A/B testen, meten, optimaliseren of het verbeteren van lay-out en leesbaarheid. Met e-mailmarketing kan het allemaal.

Dit kunnen wij allemaal voor jou merk! Conversive kan e-mail campagnes opzetten, beheren, opmaken en verzenden.

Het icoon van E-mail optimalisatie van Conversive Online Marketing

Verkoop meer producten vanuit je webshop of website en realiseer meer traffic, conversie en brand awareness met e-mail marketing.

Geef je e-mailmarketing uit handen en zie snel resultaat!

Weet jij niet hoe je e-mailmarketing op moet zetten? Of ben je al een tijdje bezig met e-mailmarketing maar krijg je de CTR niet omhoog? E-mailmarketing behoort tot het één van de meest succesvolle kanalen. Wij kunnen jouw e-mailmarketing beheren en optimaliseren.

Laat jouw e-mail door ons managen

Voor een hoge ROI

Beheer producten
Contact