Target nauwkeurig jouw doelgroep op Youtube!

Youtube heeft meer dan een miljard potentiële klanten voor jou.

Youtube is niet alleen een van de grootste Social Media kanalen van het moment, het is ook de op een na grootste zoekmachine (Google staat op 1). 80% van de internetgebruikers tussen de 18 en 49 jaar bezoekt het platform maandelijks. Het is zelfs zo dat 60% aangeeft online video platforms te prefereren boven traditionele televisie. Dit publiek kan je door middel van Youtube marketing bereiken. Stel je doelgroepen samen, kies Youtube kanalen waar je op wil adverteren, target op onderwerpen die bij jouw business pasen of laat je video’s zien aan mensen die al op jouw website zijn geweest. Met een passende strategie bereik je jouw doelgroep op verschillende momenten en trek je ze naar jouw website.

Het volledige logo van Youtube
Conversive verzorgt jouw campagne. Samen stellen we doelen op en bepalen we welke doelgroep we willen bereiken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw video gezien wordt en optimaliseren we doorlopend de campagne.

Bereik je doelgroep op de op één na grootste zoekmachine!

Traditionele televisie verliest steeds meer grond. Youtube is de televisie van de toekomst. Ga met de tijd mee en adverteer op Youtube. Zo bereik je jouw doelgroep via de op een na grootste zoekmachine en verbind je ze aan je merk. Target op bepaalde Youtube kanalen of stel doelgroepen in op basis van interesses. Wij verzorgen jouw campagne van A tot Z. Neem contact op met ons om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wist je dat...

Er elke minuut meer dan 100 uur aan film geüpload wordt naar Youtube

Media Producten
Contact