Meer naamsbekendheid voor jouw merk, product of dienst

Wordt ontdekt met Instagram advertising. Creëer positieve merkassociaties en inspireer nieuwe behoeften.

Creëer nieuwe positieve merkassociaties bij jouw merk en producten met visueel aantrekkelijke advertenties op Instagram. Advertenties verschijnen op Instagram in de timeline en kunnen in verschillende formats worden weergeven. Adverteren kun je al met een enkele foto, meerdere foto’s in een carrousel of met video’s. Pak de aandacht, wakker nieuwe behoeften aan en inspireer actie. Instagram is de plek waar jonge mensen content consumeren en nieuwe dingen willen ontdekken. Instagram is populair onder de jongeren, hoewel de hardst groeiende groep 20 tot 39 jarigen zijn. Gemiddeld zitten er iets meer vrouwen op Instagram dan mannen. Instagram telt in Nederland zo’n 4,1 miljoen gebruikers, waarvan 2,1 miljoen dagelijks gebruik maken van de app.

Het logo van Instagram
In overleg met jou zetten wij een Instagram campagne op voor jouw product of merk. Wij adviseren, jij bepaalt. Wij ontzorgen jou op het gebied van campagne management, a/b testing en advies. We hebben de knowhow en de expertise om jouw Instagram ads naar een nieuw niveau te tillen. We schrijven copy die aanzet tot actie en we denken met jou mee over het ingezette materiaal.

Help mensen om jouw product of merk te ontdekken

Heb jij een visueel product dat iedereen zou moeten hebben en wil je dit onder de man brengen bij 4,1 miljoen Nederlandse Instagram-gebruikers? Wil jij meer volgers, meer bekendheid en meer klanten? Start vandaag nog met Instagram adverteren. Wij helpen jou. Neem direct contact met ons op om te starten met jouw eerste Instagram-campagne.

Wist je dat…

Instagram 4,1 miljoen gebruikers heeft, waarvan 2,1 miljoen dagelijks de app openen?

Media Producten
Contact