Succesvol Facebook adverteren door experts van Conversive

Trek jouw ideale bezoeker naar jouw website via Facebook-advertising.

Facebook telt in Nederland zo’n 10,8 miljoen geregistreerde gebruikers (januari 2017) en Instagram telt er inmiddels 4,1 miljoen(januari 2017). Een nog indrukwekkender cijfer is dat we gemiddeld zo’n 50 minuten per dag spenderen op Facebook, Instagram of Facebook Messenger.

Facebook maakt het mogelijk om zeer gericht te targeten op basis van interesses, gedrag en interactie met het merk. Met onze expertise vinden wij de doelgroepen die met jouw product of merk resoneren. Ook kunnen we met behulp van zogeheten look-a-like audiences mensen vinden die qua interesses en gedrag lijken op jouw bestaande klanten. Door een continue analyse van de resultaten ontwikkelen we doeltreffende en effectieve Facebook campagnes.

PNG logo van Facebook

Wij ontwikkelen doeltreffende en effectieve Facebook campagnes om precies de doelgroep te bereiken die voor jouw producten relevant zijn.

Bereik nieuwe doelgroepen en activeer hen met content die actie inspireert.

Facebook zal jou, met onze hulp, in staat stellen om jouw doelgroep te bereiken en te activeren. Wij helpen jou met het vinden van de doelgroep die met jouw merk resoneert. Voor een reisagent in skivakanties realiseerde Conversive 3 contactaanvragen per week uit Facebook ads. En een bekend technofestival kon vroegtijdig de kaartverkoop sluiten met een ROAS van 1300% op Facebook ad spend. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen realiseren? Neem dan direct contact met ons op om erachter te komen hoe jij kunt starten met Facebook ads bij Conversive.

Wist je dat…

Engagement op Facebook gemiddeld 18% hoger ligt op donderdagen en vrijdagen?

Media Producten
Contact