Adverteer en inspireer op alle social media kanalen

Steeds vaker wordt Social Media gebruikt om op de hoogte te blijven van alles wat nieuw is. We liken, volgen, communiceren en delen alles wat ons interesseert. Al deze data kan worden gebruikt om jouw ideale doelgroep te identificeren, te bereiken en aan te sporen tot actie. Wij verzorgen marketing- en retargeting campagnes op alle grote Social Media kanalen in Nederland.

Campagnes kunnen specifiek gericht zijn op de consument (B2C), hiervoor worden kanalen zoals Facebook en Instagram ingezet en campagnes kunnen specifiek gericht zijn op bedrijven (B2B), daardoor is een kanaal zoals LinkedIn weer bijzonder geschikt. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap geschikt is voor de doelgroep en voor het platform. Bovendien zorgen wij in overleg met jou dat de boodschap consistent wordt ingezet over alle kanalen.

Social media is ook de plek waarbij je snel een boost kan krijgen door het zogenaamde sneeuwbaleffect. Door het hoge aantal gebruikers en het simpele en laagdrempelige gebruik kunnen berichten, advertenties en content makkelijk worden opgepakt, geliked of geshared worden. Zo kan het bereik extreem snel toenemen.

Door al voordelen en mogelijkheden is social media advertising één van de meest effectieve manieren om een product, bedrijf of dienst te promoten. Voor de zzp’er, mkb’er of een internationaal bedrijf, social media marketing is een waardevolle aanwinst voor de marketing mix.

Wij helpen jou het juiste social media kanaal voor jouw doelgroep te vinden en halen het maximale uit ieder kanaal.

Meer over de verschillende Social media advertising kanalen die wij aanbieden:

Neem contact op voor een advies gesprek