Dankzij retargeting blijf je top of mind bij jouw bezoekers

Bereik de 98% van de bezoekers die jouw website verlaten zonder te converteren

Dagelijks wordt jouw website bezocht door potentiële kopers. Vaak wordt er niet direct een aankoop gedaan maar heeft de consument tijd nodig om na te denken over de aankoop. De online customer journey kan een lange weg zijn. De meeste consumenten gaan door verschillende fases voordat er daadwerkelijk een aankoop wordt gedaan. Retargeting is de ideale vorm van marketing om in te spelen op deze fases. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers jouw product kopen is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent zodat je altijd top of mind bent. Elke keer dat een bezoeker terugkeert naar je website wordt de kans dat deze bezoeker het product koopt groter.

Het logo van Retargeting

Conversive groepeert de bezoekers, zorgt dat de advertenties aan de juiste mensen getoond worden en optimaliseert de campagnes voor maximaal resultaat.

Kosten efficiënte marketing met retargeting

Bereik potentiële kopers die jouw website hebben verlaten. Target nauwkeurig op surfgedrag en vertoon de producten die ze al bekeken hebben. Verhoog je conversie en haal optimaal rendement uit dit kosten efficiënte marketingkanaal. Wij verzorgen alles van A tot Z. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wist je dat...

Retargeting kan zorgen voor 1000% toename in merk gerelateerde zoekopdrachten

Media Producten
Contact