Bereik 8,2 miljoen potentiële klanten per maand, adverteer op Marktplaats (Pro) met Admarkt!

Betaal alleen voor bezoekers naar je website.

Adverteer met jouw productaanbod op een kanaal met meer dan 8,2 miljoen maandelijkse bezoekers. Ieder product dat je op Marktplaats plaatst is een kans om met al deze bezoekers in aanraking te komen. Op Marktplaats is men gericht op zoek en aankoop georiënteerd. Dat maakt Marktplaats advertising een uitstekende kans voor jouw producten. Tegenwoordig zoekt 40% van de bezoekers op Marktplaats naar nieuwe producten. Bezoekers van Marktplaats landen vanuit een advertentie op de productpagina op jouw website. Wij zorgen ervoor dat uw advertenties volledig zijn en triggeren. De bezoeker is geïnteresseerd in het product waar hij alles al vanaf weet op het moment dat hij op jouw site komt. Aan jou de taak om de bezoeker te converteren!

Geïnformeerde en geïnteresseerde leads op jouw product pagina’s. Dat kan direct door Admarkt nu toe te voegen als onderdeel van de customer journey.

Bereik 8,2 miljoen koop gerichte bezoekers per maand!

Heb jij een fantastisch product en wil je dit aan 8,2 miljoen potentiële klanten per dag uitserveren? Dat kan! Met Marktplaats advertising zetten wij jouw product op Marktplaats, analyseren we dagelijks de resultaten en sturen bij waar nodig. Neem snel contact op om jouw campagne te starten!

Geen onverwachte kosten

Betaal alleen voor koop gerichte bezoekers naar je website

Media Producten
Contact