Weten door te meten met Google Analytics

In tegenstelling tot offline marketing is online alles meetbaar

Google Analytics is de webanalyse tool om te meten wat er gebeurd op je website. Hoeveel bezoekers komen er nu eigenlijk op je website? Hoeveel van deze bezoekers converteren? Hoeveel bezoekers verlaten jouw website zonder een actie te ondernemen? Met Google Analytics krijg je inzicht in wat je bezoekers doen, via welk kanaal ze binnenkomen en waar ze je website verlaten. Krijg een beeld van jouw online marketing kanalen en wat ze toevoegen aan het geheel. Optimaliseer en haal zo het maximale rendement uit al je campagnes.

Google Analytics verzameld alle data over je websitebezoekers. Deze data kunnen wij voor jou inzichtelijk maken aan de hand van aangepaste rapportages en dashboards. Met die dashboards en rapportages zul je makkelijk inzicht hebben in wat er op jouw website gebeurd en wat je moet doen om het maximale eruit te halen.

Het Google Analytics Logo in de kleuren van Conversive Online Marketing
Wij Analyseren jouw huidige Analytics, Rapporteren en geven advies op basis van de analyse. Vervolgens stellen we Dashboards en Rapportages in om jouw marketing kanalen zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Weet waar het verkeer op jouw website vandaan komt.

Heb jij geen idee hoe je Analytics in moet richten of ben je al gestart en wil je dat deze beter ingericht wordt zodat alle conversies worden gemeten? Of wil je bepaalde doelen halen met Analytics? Neem contact op en één van onze experts.

Wist je dat...

Google Analytics geen gepersonaliseerde data deelt?

Implementatie diensten
Contact