Conversive, Shopping Minds en Spotler werken samen voor Cruise Travel

Cruise Travel is -zoals de naam al doet vermoeden- een cruisespecialist. Cruise Travel helpt al 32 jaar reizigers bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod van cruises. Een aanbod dat de huidige reiziger eenvoudig online kan opzoeken.

Voor Cruise Travel is het interessant om te weten waarop potentiële reizigers zoeken. Gaat de interesse uit naar specifieke bestemmingen, vaarroutes, opstaphavens, reisgenootschappen, reisduur en of een specifieke vertrekdatum? Om hier grip op te krijgen schakelde Cruise Travel online marketingbureau Conversive in die samen met Shopping Minds en Spotler niet alleen de online awareness van Cruise Travel vergrootte, maar ook de conversie uit het kanaal e-mail.

Download de volledige case en ontdek de mogelijkheden.

Download de volledige smart case
Retina logo Conversive Online Marketing

Conversive is dé specialist in resultaatgerichte online marketing. Conversie en impact zit in het DNA van het bedrijf. Campagnes worden ingericht op alle succesvolle online mediakanalen die relevant zijn voor het behalen van succes. Door regelmatige analyses van de campagnes wordt er continu geoptimaliseerd zodat het maximale resultaat behaald kan worden. Met 10 jaar ervaring in wat online werkt, pakken we de échte uitdagingen aan. Opdrachtgevers met ambitie zijn bij Conversive aan het juiste adres.

Shopping Minds maakt van bezoekers boekers aan de hand van personalisatie software.Het Data Management Platform vormt de basis voor het opslaan van bezoekersgegevens en personaliseert in combinatie met de Cialdini-verleidingsprincipes het aanbod voor de websitebezoeker. Doordat er via ieder kanaal (e-mail, website, DM en online media) wordt gepersonaliseerd, ontstaat er een volledige omnichannel strategie. Door een websitebezoeker een relevantere ervaring te bieden slaagt Shopping Minds erin de conversie fors te verhogen.

Spotler ontwikkelt en levert de prettigste software voor professionele e-mail marketing automation. MaarSpotler is meer dan software alleen. Spotler biedt handson services om zelf succesvolte zijn. Spotler verzorgt de volledige onboarding, inclusief de nodige templates en database inrichtingen, coaching plans, trainingen, directe telefonische support en toegang tot een groot actief partnernetwerk. Zo zorgt Spotler ervoor dat je zonder frustraties met onze software werkt.

Contact
Bekijk de website
Bekijk de website

Bekijk onze producten of neem direct contact op

Media Producten
Contact