Vandaag is onze vernieuwde website live gegaan. Daar zijn we best een beetje trots op. Niet alleen het design van de website is aangepakt, maar ook de functionaliteit. Zo krijg je inzicht in ons aangepaste dienstenportfolio, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en maak je kennis met ons enthousiaste team. Mocht je bij of met Conversive willen werken? Dan vind je er natuurlijk ook onze contactgegevens op terug.

De website is uiteraard pas het begin van de nieuwe weg die wij zijn ingeslagen met de overname door Daisycon Groep. Zoals je van ons gewend bent, houden wij onze resultaatgerichte aanpak. Vanaf nu gaan we nog meer meten, analyseren en optimaliseren.

Wat vind jij ervan? Neem snel een kijkje op www.conversive.nl.

Complete homepagina Screenshot van de nieuwe website van Conversive