Leuk al die posts met namen, maar wie zijn het nou eigenlijk? Nu is het mijn beurt om mezelf voor te stellen. Ik ben Niels en werkzaam bij Conversive als Online Marketeer. Voordat ik begon bij Conversive werkte ik bij Landré als Website/Webshop beheerder. Met deze functie was ik verantwoordelijk voor alle online marketingactiviteiten binnen het bedrijf. Door het vele proberen heb ik veel kennis en kunde in huis van de verschillende beschikbare tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics, Adwords, e-mailmarketing en Social media advertising.

Doordat ik een hand-on experience heb, weet ik precies wat er mogelijk is binnen de online marketing. Dat helpt mij dagelijks in mijn werkzaamheden namelijk het optimaliseren van online marketing campagnes voor diverse klanten.

Bij Conversive werk ik samen met specialisten van elk vakgebied, door combinaties van verschillende tools en out of the box denken, bereiken we meer resultaat uit campagnes.

Naast dus een grote affiniteit met online marketing doe ik aan sport, ik ben veel te vinden in klimhallen op zoek naar adrenaline of op mijn racefiets op jacht naar een mooie strava tijd. Ontspanning vind ik gezellige avonden met vrienden en een heerlijk koud biertje.