Online Marketing is continu in beweging. Wij dus ook. Afgelopen september vierde Conversive haar 10-jarige jubileum. Een mijlpaal! 10 jaren van bouwen, ontdekken en ontwikkelen. Inmiddels staan we aan de vooravond van grote veranderingen; vanaf heden is Conversive B.V. zelfstandig onderdeel van de Daisycon Bedrijvengroep.

“Wij hebben enorm veel zin in dit avontuur en verwachten door deze overname op korte termijn meer groei te realiseren. Via Daisycon hebben wij de mogelijkheid om een grotere markt te betreden”.
(Floris Haselager & Pauline Vrugteveen – MT Conversive)

Wat houdt deze overname precies in?
– Directe samenwerking met zusterbedrijven in dit cluster: Daisycon, Affiliprint en Sovendus
– Conversive blijft opereren als zelfstandig onderdeel onder de aansturing van Rick de Vlieger (Business  Development Director, Daisycon)
– Joris Goossens gaat zijn werkzaamheden afbouwen en zal vanaf juni op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging
– Conversive verhuist rond eind mei naar het hoofdkantoor van Daisycon in Almere Stad
– Conversive draagt alle Affiliate werkzaamheden over aan Daisycon en zal zich voornamelijk focussen op media inkoop en conversieoptimalisatie

Onze missie blijft onveranderd; “Conversive is de specialist in resultaatgerichte online marketing. Wij helpen ambitieuze challengers naar maximaal rendement”. Daarnaast kan je de service blijven verwachten die je van ons gewend bent.
Alle klanten hebben zojuist een persoonlijk bericht gekregen. Mochten er nog vragen zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.