Op donderdag 12 april vindt het event Affiliateblogger Sessions plaats in de Amsterdam ArenA. Met 500+ online en affiliate marketeers, 20 marktkraampjes en 18 sessies wordt dit het grootste affiliate marketing event van Nederland. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van affiliate marketing, doe inspiratie op, leer hoe je het nog beter kunt aanpakken en maak gebruik van deze netwerkmogelijkheid om andere specialisten te leren kennen.

Dus wil je weten hoe jij nog meer kan verdienen aan jouw affiliate marketing activiteiten? Wil jij jouw vragen stellen aan affiliate experts van grote organisaties? En wil je, je begeven tussen andere online marketing en affiliate marketing professionals? Dan is dit hét event voor jou!

Bovendien zijn wij aanwezig met een eigen kraam. Daar staan wij klaar staan voor al je vragen en zullen we je voorzien van informatie. Ook zal Joris Goossens, de directeur van Conversive, spreker zijn tijdens één van de inspiratievolle sessies namelijk: “Expert Panel: Attributie & Verdienmodellen”.

Bekijk hier het programma voor het Affiliateblogger Sessions, meld je aan en hopelijk zien we je daar!