//Even voorstellen: Floris Haselager

Even voorstellen: Floris Haselager

‘Floris, wil jij een stukje over jezelf schrijven voor op Facebook en de website?’
Tja, waar begin je dan? Ik zit al vijf minuten naar een wit scherm te staren..

Het is maandagochtend en we hebben net onze daily stand-up gehad. Wij werken bij Conversive namelijk op basis van Scrum zodat we elke dag de juiste keuzes maken en onze effectiviteit verhogen. Voor mij een nieuwe methodiek waar ik enthousiast over ben.

Per 1 februari ben ik bij Conversive gestart als Managing Consultant. Een nieuw avontuur waar ik erg blij mee ben. De afgelopen zes jaar heb ik in verschillende functies voor de Rabobank Groep gewerkt, waarvan de laatste drie jaar als zakelijk accountmanager.

In deze periode heb ik heel veel geleerd. Niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook op het gebied van doelen bereiken, samenwerken en op persoonlijk vlak. Ik weet goed op welke momenten ik in mijn kracht sta, van welke werkzaamheden ik energie krijg maar ook de onderdelen waar anderen beter in zijn.

Inmiddels ben ik een maand aan de slag bij Conversive en het bevalt me tot nu toe uitstekend. Dat is niet alleen omdat we een gaaf pand delen met gezellige, inspirerende collega-bedrijven en dat ik op de fiets in tien minuten over de Oudegracht op mijn werk ben.

Wij hebben namelijk een sterk, divers en jong team waar veel energie in zit en waar ik trots op ben! We hebben de afgelopen jaren een expertise en netwerk opgebouwd waarmee we bewezen toegevoegde waarde leveren en onze klanten helpen meetbare resultaten te behalen.

In mijn rol als Managing Consultant ben ik verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden Operations & Sales. Als MT-lid is het mijn ambitie om samen de juiste koers te bepalen om onze groeiambities te realiseren en de omstandigheden te creëren zodat ons team optimaal kan presteren.

Oja, dan nog over mij persoonlijk: Ik ben 33 jaar, getrouwd en woon dus in Utrecht. Mijn vrije tijd kenmerkt zich door gezelligheid, lekker eten en drinken, af en toe een mooie (verre) reis en sport. Vanaf mijn jeugd heb ik een passie voor voetbal en doe sinds een jaar aan crossfit. Ik kan echt genieten van een goed gesprek, perfecte koffie of een koude IPA op een warme zomeravond.

2018-06-29T10:45:37+01:00 7 maart 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment