dmexco_logo_1_newVandaag en morgen is Conversive aanwezig op de DMEXCO in Keulen. Namens Conversive zijn Dennis de Zwaan, Klaas-Jan Meijer en Ishtvan Torpoi aanwezig op DMEXCO en zul je die daar tegen het lijf lopen. Wil je contact opnemen of heb je een vraag aan Dennis, Klaas-Jan of Ishtvan? Kijk dan even op https://conversive.nl/dmexco/

DMEXCO is het wereldwijde innovatieplatform van de digitale economie. Conversive zal tijdens dit zakelijke evenement haar kennis delen, conferenties volgen en (nieuwe) contacten maken tijdens vele ontmoetingen. Met dit jaar rond de 50.000 bezoekers en 1.000 sprekers is DMEXCO de ontmoetingsplaats van de digitale economie. Conversive kan natuurlijk niet ontbreken op dit succesvolle evenement. Op het beursterrein in Koelnmesse bevinden zich tijdens deze dagen professionals uit Duitsland en buitenland.

Op het evenement zijn conferenties waar sprekers hun kennis delen over verschillende onderwerpen, waaronder affiliate marketing, E-commerce, online marketing en meer. Conversive zal hier haar kennis delen en nieuwe kennis en ervaringen opdoen. Daarnaast zullen ontmoetingen met (nieuwe) partners centraal staan.